Ons DNA

Baldr & Frigg: twee goden die staan voor wat wij belangrijk vinden en voor de fundamenten van onze dienstverlening.

In de kern richten we ons op het verwezenlijken van de ambities van mensen en organisaties. Ambities die te maken hebben met groei, ontwikkeling, professionalisering en de omgang met verandering en dynamiek.

Baldr en Frigg verwijzen ook naar onze ruime ervaring als adviseur, coach, begeleider en assessor, en naar onze aanpak. Wij willen met onze betrokkenheid, verbindend vermogen, humor en transparantie een inspirerende en vruchtbare bodem voor groei en ontwikkeling zijn voor onze opdrachtgevers.

Wij handelen vanuit de ‘bigger picture’: wij zien onze opdrachtgevers niet als een geïsoleerde speler, maar als verbonden met de wereld om hen heen. Wij streven naar een optimale aansluiting tussen beiden. Met onze oprechte nieuwsgierigheid en ruime ervaring op het gebied van assessments zijn wij sterk in het voorspellen van toekomstig gedrag, potentieel en succes binnen de benoemde context.

De naam ‘Baldr & Frigg’ roept bovendien nieuwsgierigheid op en verwijst daarmee naar een zeer belangrijke voorwaarde voor groei en ontwikkeling. Oprechte nieuwsgierigheid vraagt immers om een objectieve, open houding en stimuleert het lerend vermogen en de bereidheid om tot nieuw gedrag te komen.
Wij zijn Baldr & Frigg:
gericht op ambitie en groei
nieuwsgierig en uitdagend
bevlogen en realistisch
duidelijk en transparant
persoonlijk en verbindend
nuchter en resultaatgericht
ervaren en plezierig